hits

En miserabel bakekveld!

God kveld!

Nå har jeg funnet sengen etter en miserabel bakekveld! Jeg hadde ikke trodd at det skulle gå så gale..

Jeg begynte på fløtekaramellene. De duftet godt og alt var slik det skulle være. Jeg hadde noen søte små konfekt former i gull og sølv som jeg tenkte hadde vært fine å ha Karamellene i, men det skulle jeg aldri ha gjort! På grunn av de teite formene så gikk rett og slett Karamellene i boss!

Tror du ikke karamellene ble sittende fast i formene?! Så når jeg skulle prøve å få karamellen ut så endte det med at papiret hang fast i karamellen😖 Jeg burde jo visst bedre, men tenkte bare at det hadde vært fint å hatt de i de formene- kontra matpapir liksom.. Den feilen gjør jeg ikke igjen for å si det slik!

Her er de få jeg greide å redde!

Så var det sjakkrutene da! Deigen var perfekt å rulle ut, og alt såg ut til å bli perfekt! Neida, langt ifra!

Når jeg kom så langt at jeg skulle "trykke"ut desse "rutene", så var det liksom ikke noe ruter... og ikke nok med det, neida- når jeg skulle ha de opp ifra benkeplaten og på stekebrettet så skviset jeg de... Eneste positive jeg kan si om sjakkrutene mine i dag, er at smaken er slik den skal være- om ikke annet😅

Så det eneste jeg kan si meg fornøyd med er vell egentlig de brente mandlene! De ble det ikke noe tull med- takk og lov for det!

Nei, jeg håper virkelig på en bedre baking i morgen! 😅

Godnatt💜

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Silje Kristin

Silje Kristin

25, Flora

Heisann🙂 Mitt namn er Silje Kristin og jeg er en 92- modell. Jeg er ei glad og jordnær jente som elsker å drive med dyr! Dyr er min store lidenskap og jeg er så heldig å få bo på gård sammen med kjæresten min Kai- Odin❤️ Bloggen min kommer til å handle generelt om min hverdag, og kanskje litt interiør inn i mellom- siden jeg har en ting for interiør også☺️ Lurer du på noe så er det bare å spør i vei😘

Kategorier

Arkiv